Voor uw verzekeringen bent u bij ons aan het juiste adres !

 

Ons kantoor behartigt uw belangen op het gebied van verzekeringen en spaar- en beleggingsproducten.  De klant staat altijd centraal.  In alle omstandigheden en op elk moment staat ons team van ervaren en deskundige medewerkers klaar voor al haar klanten.

Beheer bv / Verzekeringen reikt verzekeringsoplossingen aan op maat van uw persoonlijkheid en/of van uw onderneming, gekenmerkt door een open communicatie met de klant en met de verzekeringsmaatschappijen.

Indien u met een schadegeval geconfronteerd wordt, staan wij u bij met raad en daad.  We verdedigen op elk moment uw belangen en gaan op zoek naar een snelle en efficiënte oplossing.

Op deze website vindt u, als klant of als toekomstige klant van ons kantoor, een schat aan nuttige informatie.  Zo vindt u hier up-to-date informatie over de meeste verzekeringen.  En dit zowel voor particulieren als voor zelfstandigen en KMO’s.

Algemene info

 

FSMA toelatingsnummer: 011600A

RPR: 0403761510

Het register van de verzekeringstussenpersonen wordt bijgehouden door de FSMA, te 1000 Brussel, Congresstraat 12-14 en is terug te vinden op www.fsma.be.

Voor al uw vragen en problemen kan u in eerste instantie terecht op ons kantoor.  Klachten kunnen ook ingediend worden bij de Ombudsdienst Verzekeringen te 1000 Brussel, de Meûssquare 35, tel. 02/547.58.71, fax 02/547.59.75, info@ombudsman.as .

Website: www.ombudsman.as

Ons kantoor is gehouden tot het naleven van de “AssurMIFID-gedragsregels

Medewerkers

Gys Nancy
Medewerker productie
Tel: 03 / 242 04 04
ng@beheer.be

Michaël Bryon
Relatiebeheerder verzekeringen
Tel: 03 / 242 04 05
mb@beheer.be